گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند وضعیت اتباع ایرانی در ونزوئلا کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است

تیراندازی در نزدیکی دانشگاه تنسی آمریکا با ۱۰ کشته و زخمی

رسانه‌های آمریکا از وقوع تیراندازی در نزدیکی دانشگاه «تنسی» خبر می‌دهند که در پی آن شماری کشته و زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۵۹۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس آمریکا اعلام کرد که در پی وقوع تیراندازی در نزدیکی دانشگاه «تنسی» دست‌کم یک نفر کشته و ۹ تن نیز زخمی شدند.

 

«دان آرون» سخنگوی پلیس«مترونشویل دراین‌باره گفت: تیراندازی بین دو گروه از افراد مسلح در نزدیکی یکی از خیابان‌های نزدیک دانشگاه رخ داده است.

 

در بیانیه پلیس آمده است که فرد کشته‌شده مرد ۲۴ ساله است و برخی از افراد زخمی به علت شدت جراحت به بیمارستان منتقل شدند.

 

اوایل تیرماه امسال  «اف بی آی» پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد که  نزدیک به ۵۰ مورد تیراندازی جمعی در سراسر این کشور در سال گذشته میلادی رخ داده است.

 

طبق گزارش سالانه منتشر شده اف بی آی، چهل و هشت حادثه تیراندازی جمعی در آمریکا در سال ۲۰۲۳ ثبت شده است. این حوادث ۲۴۴ کشته داشته است.

 

در گزارش پلیس فدرال آمریکا آمده است که اگرچه تعداد این نوع حوادث نسبت به سال ۲۰۲۲ کاهش ۴ درصدی از خود نشان می دهد (۵۰ حادثه)، اما تعداد حوادث تیراندازی جمعی از سال ۲۰۱۹ تاکنون ۶۰ درصد افزایش یافته است و از ۳۰ مورد در سال ۲۰۱۹ به ۴۸ مورد در سال گذشته میلادی رسیده است.

 

بر اساس این گزارش، این ۴۸ تیراندازی در ۲۶ ایالت آمریکا و در مکان‌هایی مانند فضای باز، مکان های تجارتی، آموزشی، فضاهای مراقبت‌های بهداشتی و سکونت گاه‌ها، منجر به کشته شدن ده ها نفر شد. اف بی آی نزدیک به یک سوم (۱۵) این حوادث را به‌عنوان کشتار جمعی (Mass killing) دسته‌بندی کرد.

 

در این گزارش آمده است که از ۴۹ نفر عامل این حوادث، ۳۰ نفر دستگیر، ۷ نفر خودکشی و ۱۲ نفر کشته شدند. تقریباً سه چهارم تیراندازی ها (۴۳) با اسلحه کمری، ۱۶ مورد با تفنگ و یک تیراندازی با تفنگ ساچمه زنی انجام شده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار